Krops-Musikhealinger

Frem til foråret 2019 kanaliserede og spillede jeg udelukkende meditativ hjertemusik (sjælsmusik). Ved et tilfælde opdagede jeg til min store overraskelse effekten af Bevidst kanaliseret musik til gavn for kroppen (se lymfemusik). Dette blev starten på en ny og meget spændende rejse ind i musikken og kroppens "fælles mysterium".
I løbet af 2020 vil flere af disse bevidste kanaliseringer se dagens lys - og her en opdatering da det er gået rigtigt stærkt. 

Jeg vil starte med at fortælle om min nyeste "Bevidst kanaliseret musikstykke" og nu meget aktuelt nemlig vedrørende Corona-virussen.  Det slog mig pludselig  at jeg selv ville være i farezonen, hvis jeg blev smittet og at det kunne blive katastrofalt! Jeg satte mig til klaveret med en hel klar intension:
- "Er det muligt at lette de symptomer der uværgeligt følger med sygdommen" - for mit eget vedkommende ville jeg være truet på mit åndedrætssystem, som følge af indånding af en meget giftig røg for år tilbage.

Da musikken så dagens lys for et døgn siden (i skrivende stund /11. marts 2020) er det meget lidt jeg kan sige om virkningen MEN intuitivt fornemmer jeg, at den kan påvirke influenzaforløbet i positiv retning - med andre ord vil kunne - ikke helbrede - men helt klart lette forløbet.

Musikken er på 12 min. hvoraf ca 5 min fra indspilningen er indlagt på en musikvideo og sat på min FB side du kan lytte til det under enten: https://www.facebook.com/bodil.lildholdt.rytz  eller https://www.facebook.com/HealendeMusik/?view_public_for=421759131505558

Hvis musikken siger dig noget, og du gerne vil have en mp3 lydfil med hele musikforløbet på12 min. da kontakt mig og jeg sendet det FRIT og KVIT

Udover Lymfemusikken der er  færdigtestet og på salg og nu Corona-Musik (gives helt fri) er følgende undervejs:
 
Musik for:

  • Knoglesystemet
  • Muskelsystemet
  • Nervesystemet
  • Kredsløbet
  • Hormonsystemet
  • Hudens organ
  • Hjernens Flow

Er du interesseret i nogle af overstående så kontakt mig for flere oplsyninger

Kørlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz