Testpersoner fortæller selv

Søgte, som fortalt under Historien bag , testpersoner, på grund af den besynderlige aften hvor jeg opdagede at:
a) jeg havde indspillet noget ganske anderledes musik, end det jeg "plejede"! 
b) jeg opdagede at en hævelse på venstre ankel, som havde bekymret mig et stykke tid, - at det var pist forsvundet?  Troede ikke mine egne øjne, men Intuitivt valgte jeg et par venner til at afprøve Lydbilledet og reaktionen var overraskende. Min nysgerrighed var dermed vakt og inden jeg havde set mig om fik musikken et navn - eller sagt på anden måde: den ville kun og så absolut hedde "Lymfemusik 1-2-3_5" og samtidig opstod idéen for alvor til at lade det undersøge og teste ved helt uvildige personer!

Teksten jeg lagde ud på FB  for at søge testpersoner lød således: 

-  Problemer med væskeophobning i kroppen - f.eks. hævede ankler eller andet?
Jeg har indspillet noget musik (et kanaliseret lydbillede) der ser ud til at påvirke vort lymfesystem, men har brug for flere forsøgskaniner for at undersøge det nærmere! Musikken er behageligt at lytte til og er ikke "farlig" (du føler måske en stille aktiv summen i kroppen, en indre glæde og at dit stressniveau falder) Det varer sammenlagt 12 min. og består af 4 forskellige lydbilleder! Det kræver at du har en mobil tlf. - mailadresse på samme for at downloade - og et headset for at høre! Er du interesseret så kontakt mig Kh Bodil -

Jeg blev hurtigt kontaktet af interesserede, hvoraf 25 slog til - og flere kom til senere! Det viste sig hurtigt og til min store overraskelse at lydbilledets effekt rakte langt udover, hvad jeg i min vildeste fantasi havde kunnet forestillet mig. Kun langsomt gik omfanget op for mig - er født skeptiker - men efterhånden som den ene udtalelser efter den anden dukkede op fra testpersonerne, måtte jeg overgive mig! Vil her lade en lille håndfuld af dem tale for sig selv: 

(Udtalelserne er i nogenlunde rækkefølge, efterhånden som de er indkommet, og alle testpersoners rigtige og fulde navn er kendt af testansvarlig (Bodil Lildholdt Rytz) Flere testpersoner ønskede at melde tilbage pr. tlf. - disse er ikke medtaget endnu, men de, der adskiller sig fra det allerede nævnt, og som kan have interesse, vil blive noteret under "Andet" sidst i afsnittet)

1. Lilian

Hej Bodil Jeg vil meget gerne være forsøgskanin på dit musik til lymfesystemet.
Jeg har fået trykmærker fra sikkerhedssko på mit arbejde. Derefter hævede de meget op.
Akut inflammatorisk betændelse  ....Min læge har givet mig vanddrivende og støttestrømper.
Jeg har i en uge siddet med benene oppe men har stadig smerter i fødder og ankler.
Nu håber jeg at din lydfil måske kan gøre forskellen
Tak fordi du lader mig komme med i gruppen. Det er jeg meget taknemmelig for 😍😇

11/6 2019
Tak for at jeg må deltage
Jeg har kun prøvet musikfilen en gang. Men den påvirkede mig meget. Først følte jeg lidt den stressede mit indre. Så fandt jeg mere ro. Så begyndte det at krible i mine ben for derefter i bølger at sende bølger af en kildende fornemmelse op gennem benet.   Meget behagelig oplevelse ...
Er det en gang om dagen man skal lytte til lydfilen eller er det flere gange om dagen? Og hvor længe?

Jeg bruger nu lymfemusikken mindst en gang i døgnet.
Den giver liv og ro på samme tid

Svar:  Hvor mange gange og hvornår på dagen? Jeg tror ikke der kan lyttes for meget, men fornem dig frem og her vigtigt, tror jeg, at du intuitivt ...eller sagt med andre ord at du får en fornemmelse af "at høre det vil være godt og gør dig godt nu". Evt. både morgen og aften! Ingen regler da det synes meget forskelligt, hvad vi hver især har behov for. Alle der indtil nu har hørt det siger, at første gang mærkes det stærkest. At det ikke mærkes så voldsomt efterfølgende betyder ikke det ikke "virker" blot at der muligvis er fjernet nogle blokeringer så der er "frit løb" til næste lag?

2. Helle

Kære Bodil Jeg så dit opslag om lydhealing af væskeophobning. Jeg ved ikke, om det er det, der er mit problem. Jeg har problemer med at mine arme og ben er stive og jeg får en sovende fornemmelse i store dele af kroppen. Arme og ben føles opsvulmede, men der er ikke meget hævelse at se. Indimellem har jeg svært ved at mærke benene og nogle dage har jeg svært ved at gå. Jeg har mangel på kalium, og får derfor tilskud af det plus B12, D vitamin og magnesium.

12/6 2019
Jeg oplever, at det snurrer meget i kroppen. De første gang var det kun i håndled og ankler, men efterhånden har det bredt sig ned i fødder og hænder og op i lægge og underarme. I aftes snurrende det voldsomt i nakke og skuldre. Samtidig er mine arme og ben begyndt at lave spjæt, som jeg ikke har kontrol over. Kun mens musikken spiller. Det er meget specielt

Svar: De ufrivillige spjæt er blot er en overgang og har med blokeringer at gøre - dette skulle gerne forsvinde efterhånden, som der bliver mere frit flow i kroppen - lad mig vide, når der sker ændringer og der kommer mere "ro på" - den reaktion man mærker i kroppen synes at være i nøje overensstemmelse med det "problem" man har. De rystelser du har, oplever jeg som en del af DIN proces - og skulle gerne lette, når der kommer mere frit flow i kroppen. 

13/6 2019
Nu har jeg hørt musikken 8 gange, og det bliver vildere og vildere. Den snurrende fornemmelse, som har bredt sig ud i hele kroppen, er blevet til en dirren, så hele kroppen ryster ganske lidt. Jeg oplever ufrivillige spjæt fra alle dele af kroppen, også maven og brystet. Mit hjerte slår uregelmæssigt og det kribler og kravler under fødderne. Når musikken slutter, ryster jeg stadig i et stykke tid, og må vente lidt med at rejse mig. Jeg går ud fra, at det er godt. Jeg håber, jeg får bedre kontakt til mine arme og ben, hænder og fødder, som jeg i nogle måneder har haft svært ved at mærke.
Indimellem musikhealingen har jeg oplevet en pludselig trang til at danse. Pludselig tager jeg nogle få dansetrin på køkkengulvet og løfter armene som en ballerina.

14/6 2019
For første gang i meget lang tid, sov mine arme og ben ikke, da jeg vågnede i morges. Normalt er min første tanke om morgenen, at mine ben og arme gør ondt og er stive. I dag var hele kroppen frisk og uden smerter, kun en lille smule stivhed i nakken og i fingrene. Tusind tak Bodil

25/6 2019
Jeg har efterhånden hørt lydfilen mange gange. Jeg har haft mange oplevelser med snurren, spjæt osv og efterfølgende følt en forbedring i mine arme og ben.
Nu er det dog som om, jeg er gået ind i en ny fase, hvor musikken påvirker mig psykisk. De 2 sidste gange, har jeg grædt, mens jeg lyttede til lydfilen. Det er som om, noget løser sig inde i mig. Her sidste gang så jeg hyldeblomst for mig, mens jeg græd, jeg ved ikke, hvad det kan betyde.

Svar:  Krop - sind - ånd:  Det hele hænger sammen og efterhånden som lyden får "lov" til at arbejde sig ind i lagene vil - de "følelser" der har "sat sig fast" eller er blevet "tilknyttet" et bestemt område være under forvandling ... at græde er meget forløsende - hvorfor du er tilknyttet hyldeblomster har jeg ikke svar på - men prøv at spørg den herlige duftende og meget stærke hyldeblomst, hvad den vil dig.

3. Ulla

13/6 2019
Tak, kære Bodil for at lade os afprøve din healende musik

Kan sige at musikken healer på flere planer!
1. Først løsnes energien forskellige steder i kroppen, specielt der hvor ophobning/ubehag er. For mig venstre side af halsen, brystkassen. Det kan virke ubehageligt og måske få nogen til at standse, men her er det godt at trække vejret dybt og vide alt er godt. For det er healing det her!
2. Her balanceres hjertechakraet. Smukt, smukt. En spiralcirkel bevægelse inde fra centeret renser og udfolder langsomt en mellemrød rose foran brystkassen
3. Nu er kroppens eget kredsløb med, så nu løsnes mere også langs hofter, ned i benene. Armene, ja langs lymfesystemet.
Til sidst en dyb meditativ tilstand. Kan falde i søvn her, fordel om aftenen ....

14/6 2019 Så har jeg hørt den for 3. gang
Nu hører/fornemmer jeg tydeligt kommunikation mellem kroppens cellelag/DNA, hukommelsen om gamle energimønstre utidssvarende og så nye sendt fra himlen... Frie.. Nutidige... Med glæde og leg.... Og så "sendes" den mudrede ophobede energi i kroppen retur til oprindeligt, hvor den forsvinder.... Nu luftes der mellem energi lagene.... alle de legemer vi består af...   Nyt liv og rene farver vises af tonernes leg.... I sidste del ren healing fra det guddommelige felt! Smuk afslutning på lyd session!
Wow, ser frem til endnu en session i morgen aften.

Bemærkning: Lys-energierne og kroppens egne energi-nervebaner (flere slags) bliver aktiveret er en del af udrensningsprocessen ... kan mærkes af nogle, som ret turbulent //

4. Inge

Har lyttet til musikken første gang.
I starten føltes det som massage eller zonetryk omkring fodled. Senere som drænage massage op ad benene. Rumlen i maven. Afslutning/ sidste halvdel som en lysomsluttende healing, med fokus på de øvre chakraer. Afslappende.
Nu bagefter er jeg tung i hovedet, tørstig og føler det arbejder videre ved fodleddene. Tak

26/6 2019
Jeg oplever mere og mere hvordan musikken går dybere. Den slår mig nærmest ud, så jeg falder i søvn, og så jeg efterfølgende får mere brug for hvile. Jeg mærker også en lettere svimmelhed og trykken i hovedet. Så det er blevet en aftenhealing for mig. 
Jeg tænker at det forbigående, at det rammer mig sådan. Måske er det resterne af en virus på balancenerven for to år siden, som der arbejdes på? Jeg fortsætter med at arbejde med musikken, til det føles ‘færdigt’. Jeg synes det er så sjovt, når musikken starter, at de hurtige lyde føles som at få trykket på punkter eller knapper på kroppen.
 
5. Birgitte 

Hej Bodil.  Jeg har set at du søger forsøgskaniner mht til lymfemusik. Jeg hæver betragteligt på ankler, lægge og hænder i varmen. Måske også andre steder som jeg ikke er bevidst om. Jeg vil meget gerne være kanin hvis du stadig har behov for en.  Glæder mig til at være med

12/6 2019
Nu har jeg hørt musikken i alt 4 gange.
1. gang:
Der kom kriblen i mine fødder og jeg blev tørstig. 
Så begyndte det at krible i hænderne.
Dernæst var det som om kriblen blev til snurren og det susede rundt som om det blev ledt hen ad en kanal. ..og så endte det i blæren.
2 gang var lig den første. 
3. gang : udover snurren i hænder og fødder blev jeg umådelig træt...
Og jeg oplevede at mine svømmebriller skulle sættes et par takker ind.
4. gang: nu fik jeg også snurren i lægge samtidig med en lyst til at sove...

Jeg er hver gang blevet meget tørstig og har drukket 1/2 liter vand samtidig med at jeg skulle på toilettet.
Jeg føler at der er ændringer allerede nu.

23-7-2019
Jeg lytter til lymfemusikken næsten hver dag da den også har en beroligende virkning. .
Min krop og mit sind falder til ro .Samtidig er der til stadighed en udrensende effekt.
Skal ofte på toilettet lige når jeg har hørt musikken. 


6. 
Elin 

Jeg vil gerne deltage da jeg ofte har væske specielt i mine underben og fødder. Specielt efter arbejde. Har også problemer i varme...og undgår derfor udlandsrejser i varme. Har forsøgt et par gang med vanddrivende piller fra lægen...men tåler ikke disse ... Så vil elske hvis din healingsmusik bare kan gøre en lille forskel.

16/6 2019
Tusind tak for at måtte være prøve kanin i dit lydhealingsforsøg.
Jeg har nu lyttet flere gange..
Jeg har bemærket en anelse snurren i ryggen...underben..
Har fået en snurren under tungen på anden døgn, ikke ubehageligt (kan jo være noget andet)
Første gang jeg hørte lyden fornemmede jeg en anelse irritation... hvad skulle dette kunne? Men det gør et eller andet og irritationen har sluppet.
Den sidste del .. Kunne lytte i timevis... Det er så smukt... Bliver ligesom løftet op ....Glad og let i kroppen...
ser film uden nøjagtig billeder ... Fantastisk fornemmelse. Tusind tak!

7.  
Ellen

Jeg er interesseret i at være testperson. Fået fjernet lymfekirtler brystkræft operation og har gener i min arm og hånd. Og om aftenen har jeg ofte væske i benene.
Jeg har haft en blodprop i øjet. Og er nu på medicin for, for høj kolesterol og blodtryk, samt blodfortyndende medicin. Jeg har heldigvis ingen mén efter det.

16/6 2019
Tusind tak for at jeg blev en af dine testpersoner.  Jeg tror universet ligger inde med mange skatte/energier til os, som bare ligger og venter på os. Så jeg er meget spændt på, hvad der er i vente.
Første gang jeg lyttede, var der fuld aktivitet i solar plexus. Det var som et hjul der drejede hurtigt rundt. Samtidig med at det stikkede og prikkede rundt i kroppen. De næste gange har det fortsat med at stikke henholdsvis i mave/tarme og rundt i kroppen. Men ofte er jeg faldet i søvn ved den sidste del af lydfilen. 
Så noget sker der.

Lytter tidlig morgen og efter jeg er gået i seng om aftenen. Sommetider også når jeg hviler over middag, for da kan jeg bedre holde mig vågen.
Det er helt klart for mig at healingen fortsætter om natten. En af de første nætter var tonerne med mig. De dansede op og ned i kroppen. Selvom jeg sov, fornemmede jeg det tydeligt, og stod meget klart for mig om morgenen.

25/6 2019
Godmorgen
Lige lidt nyt her fra mig. Jeg har måttet sætte lytningen ned til en gang i døgnet. Jeg har været så umådelig træt, og følt det har arbejdet på højtryk i kroppen. Mine ben er ikke hævet om aftenen. Og min venstre arm er også mindre hævet, og bliver mindre hævet end før, ved fysisk arbejde. Jeg ved ikke hvor lang tid der går, fra man har fået fjernet lymfekirtler, til der igen er skabt nye veje. Men jeg har på fornemmelsen at det er på det felt der bliver arbejdet nu.  Psyken er også påvirket, men kan have andre årsager. Fortsætter med lytningen/healingen i forvisning om at det hjælper, og er godt for mig. TAK!

8. Sara 

Mærker det forskellige steder i kroppen, især hvor jeg har problemer, eller har haft det, og synes at være efterhånden som lymfe- og energibaner bliver aktiveret de pågældende steder i kroppen -  eller kan komme til det???
Første gang jeg lyttede vibrerede det ved tænderne (har både bro og fået flere rodbehandlinger) dernæst omkring venstre øre/døjer med tinitus - efterfølgende arbejdede det i nakke/nederste del af kraniet/slidgigt og højre øre (tinitus blev mere "rummelig", men kun for en tid på begge ører - arbejder stadig på sagen) Senere mærkede jeg det specielt ved og omkring brystkasse og halschakra - omkring maven -  mine ben, ankler og fødder. 

Konklussion efter 2 uger: 
Lyttet (og gør det stadig) til Lymfemusikken/12 min. midt på dagen og blot en gang dagligt (nogle dage dog 2 gange i træk)  Sover bedre - drømmer mere - oplever en forbedret sindstemning er glad - både hovede og krop opleves lettere end før - har svedt en del den sidste tid, skyldes det mon udrensning?

Svar: Det er min fornemmelse at Lydbilledet arbejder sig lige så stille igennem kroppen lag for lag og dybere og dybere efterhånden som kroppen formår at give "slip" på blokeringer. Muligvis et samarbejde mellem krop og sind - hvilket er meget sansynligt da det hænger sammen. Ved svære følelsestraumer kan det måske være en stor hjælp at lytte til hjertemusik, der er meget forløsende (har indspillet "Wake up nr 1" (varighed 5 min.) der synes at være til stor hjælp (denne sender jeg ved efterspørgsel og er gratis p.t. indtil jeg véd med sikkerhed at den er det rette til formålet. Indtil nu viser test dog et klart JA!

Både sved og små kulderystelser kan forekomme under udrensingen og er på grund af, at lymfe- og energibanerne pludselig aktiveres. Husk at drikke rigeligt med vand!

Andet:

 

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.