Historien bag Lymfemusikken

Det har været en ualmindelig magisk og lærerig rejse for mig fra Lymfemusikkens tilblivelse og frem til nu. Jeg har gennem de sidste par år, som mange allerede ved, kanaliseret musik til enkeltpersoner og med med gode resultater - nyt for mig er/var, da jeg ved et tilfælde opdagede, at det jeg pludselig kanaliserede en aften, hvor jeg sad alene ved klaveret, at det syntes at have en hel speciel effekt i kroppen! se lymfemusik og testpersoners udtalelser *

Jeg lod først bekendte høre det - samme resultat! 
Fandt frem til flere, men nu uafhængige testpersoner - samme resultat!

Først var jeg målløs og et stort spørgsmålstegn, og den dag i dag stadig lidt af en gåde, selvom det begynder at hjælpe på forståelsen! Hvordan kunne dette være muligt med så ganske "simple klange"?

MIn oplevelse under selve indspilning/kanalisering var kraftigere end den jeg "normalt" oplever: Bemærkede først og fremmest en voldsom og insisterende kraft i hele kroppen, som strømmede videre ud gennem mine hænder og dernæst havde en stærk fornemmelse af, at et område i hjernen ville blive aktiveret/genopvækket så healing kunne finde sted!

Når jeg oplever noget særligt er på vej - tænder jeg helt automatisk for optageren, da jeg har erfaret, at det jeg spiller i den tilstand er umuligt at gentage, og gjorde det således også denne aften!

"Lymfemusikken" - spøjst navn, men det ville den absolut hedde, og forstod først senere hvorfor - består af 4 sekvenser og ligger på lydfilen i nøjagtig den rækkefølge, det er kommet - det er således "rent og uden manipulation"!

Siden den havde så stor en healende effekt, vaklede jeg lidt mellem at dele det frit ud til enhver der måtte være interesseret eller om jeg skulle sætte en pris på?  Gik i tænke/lytteboksen og det sidste fik af flere grunde overtaget.

  • Oplever af og til, at det som er gratis, ikke altid tages alvorligt!
  • Oplevede at jeg skyldte, foruden mig selv, også dig der kan bruge det - og sidst - men ikke mindst - den usynlige mystiske kraft der står bag - en vis respekt

  • Musikken vil os det bedste, men du/vi skal VILLE den.

    🙂 Besluttede at tage hånd i hanke med processen selv - og at tage ansvar for udgivelsen, dels havde jeg stor lyst  - dels ville jeg sikre mig, at det ville få en god start ud i livet ...

Stigende tiltag rundt omkring i verden
Flere og flere i indland som udland (også indenfor sundedsvæsnet) der både undersøger og arbejder med musik, som healende redskab og for mig er der ingen tvivl om, at musik og lyd en dag vil indgå som et helt naturligt - og godkendt redskab - som et ekstra led i healing af diverse sygdomme. Det er blot et spørgsmål om tid!Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.