Lymfemusik 1-2-3_5 og Lymfemusik 1-2-3_5 +

se også Krops-Musikhealinger

Unik, kanaliseret lyd/musik ved Bodil Lildholdt Rytz med overraskende effekt! 
se også historien der gik forud og testpersoner der selv fortæller!

Lymfemusik 1-2-3_5 blev fra start testet af 25 personer over en længere periode - flere er kommet til og  alle med vidt forskellige baggrunde. Jeg skylder stor tak til alle, der har medvirket og fortsat gør det! De tilbagemeldinger der er samlet ind er af så positiv og overraskende karakter, at Lydbilledet er gjort tilgængelig til gavn og glæde for ikke blot de få, men alle der måtte være interesseret. Lydbilledet er stadig under lup og tilbagemeldinger omkring virkningen - også på længere sigt - modtages med kyshånd!

Resultater fra testen: (se også test og udtalelse)

Fysisk: 
Aktiverer lymfesystemet og kroppens energibaner - Renser chakraer - Rydder op lag for lag  - Mudret, ophobet, uhensigtsmæssig energi løsnes og fjernes - Lufter ud mellem energi lagene, også i hovedet (opleves som lettelse og frit flow) - Indvirker på cellekommunikation og væskeophobninger i kroppen - Smertelindrende effekt (hos nogle forsvinder smerter helt) o.m.a.


Psykisk: Frigørende. Indvirker på sindstemning. Stærk følelse af helhed - indre balance. Oplevelse af velvære. Glæde i en glad krop.

Lymfemusik 1-2-3_5  (varighed 12 min.) og er behageligt at lytte til. Ofte mærkes en let snurren/vibreren forskellige steder i kroppen - især hvor der er - eller har været problemer tidligere. For nogens vedkommende opleves det mere udpræget end hos andre og synes at afhænge af dels graden af sensitivitet dels hvilket problem det drejer sig om  - se også testpersoners egne udtalelser. 

Musikken består af 4 sekvenser, hvoraf de 3 første er den lyd, der virker direkte i kroppen (se ovenstående) Den 4. sekvens , der afslutter forløbet, er harmonisk og melodiøs, en smuk hjertemusik, afslappende og forløsende.

Lymfemusik 1-2-3_5 + (varighed 30 min.) har samme virkning som den ovenfor beskrevet, men er en udvidet kombination af Lymfe- og hjertemusik, hvilket, for nogle, synes at være nødvendigt (går tilsyneladende i dybden på områder endnu ikke helt klarlagt). Kontakt mig gerne for mere info om dette.

Vejledning i korthed.
Lyt gerne dagligt mindst 3 - 6 uger gerne længere alt efter behov / længde meget individuelt derfor ingen faste regler. Vigtigt at du lytter til din krop, og at du har lyst til at høre lydbilledet! 
Find  tidspunkt(er) på dagen, som passer dig bedst, og hvor der er ro omkring dig.
Benyt headset eller en god højtaler. Du kan sidde eller ligge, alt efter hvad der synes mest behageligt. Oplever du, at det er godt for kroppen at lytte flere gange om dagen så gør det!

Råd: Lyt helst ikke samtidig med evt. anden slags "behandling" i de 12 - 30 min. den varer, da musikken har sit eget forløb og fungerer bedst når kroppen er i ro - kan dog fint kombineres med andre behandlinger, blot det er hver for sig! (Viden og effekt ang. dobbeltbehandling eller brug af musikken i anden sammenæng ikke testet tilstrækkeligt - og kan derfor ikke anbefales)

Kontakt mig gerne hvis yderligere spørgsmål til processen!


Priser

  • Lymfemusik 1-2-3_5 / 12 min.: 
    mp3 lydfil: 125 kr. inkl. moms / vejledning

    CD: 145 kr inkl. moms / forsendelse / vejledning

  • Lymfemusik 1-2-3_5 + / 30 min. 
    mp3 lydfil og/eller CD:  250 kr inkl. moms /forsendelse / vejledning


Sikker bestilling
Send en mail til mig med oplysning om din bestilling. Når betalingen er registreret på konto sendes varen hurtigst muligt.

Vigtigt: Lymfemusikken sendes til dig personligt og må derfor kun benyttes af den, til hvem den er tilsendt.

Kærlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.