Storytelling 2
et redskab til selvindsigt og transformation

Hver især bærer vi alle rundt på vores historie - du har din og jeg har min!
Der er ingen ende på alle de historier og dramaer vi er medskaber af i vort liv.
Nogle er frigørende, andre igen binder os på hænder og fødder!

Begrebet Storytelling er en ældgammel fortælleform (længe før bøger og TV kom på bane) og er fra tidernes morgen blevet brugt til at formidle et budskab på. Ofte gennem drabelige fortællinger, der godt kunne synes som fri fantasi - men ved nærmere eftertanke - med ganske gode rødder til virkeligheden!

Under workshoppen Storytelling som redskab til selvindsigt og transformation, vil vi forsøge at blive lidt klogere på os selv. Vi vil arbejde med historien, som et redskab, der giver mulighed for transformation fra negativt til positivt. Vi sætter ord på vore følelser og dykker ind i de sande som de mindre sande; vi finder frem til de historier, der fremmer os og de der hæmmer os.

Med en god portion tålmod krydret med både alvor og humor  vil vi opdage - at ved en bevidst indsats og villighed til at erkende - hvor vigtigt det er - først og fremmest at styrke vore gode historie, men også - og ikke mindst, hvor nemt det er at løsne op for de, der binder os på hænder og fødder, de historier, sande som usande, der hindrer os i at leve som frie og levende mennesker!

Der kræves ingen forudsætninger for at være med - kun - lysten til at gå ind i det "skabende rum", hvor alt synes at kunne ske!

Workshoppen kan bestilles til at foregå enten på min adresse/max. 6 personer eller ude hos jer/max 18-20 personer. Eks. på antal timer: 9:30 - 16:30 inkl.  frokostpause a ½ time og små delpauser a 10 min.

Pris aftales med arrangør. 

kontakt mig gerne for mere information 

læs her om Storytelling 1

 

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.