Uforklarlig fænomen

Fotoet her er ren mystik!
Hvordan er motivet opstået? 

Iskrystaller på et vindue i en udestue en tidlig morgen - selvsamme dag som kisten med min søster, der var gået bort 3 dage forinden og ville blive kørt fra hospitalet til hendes hjem, hvorfra hun skulle synges ud senere på dagen. Der havde været let frost om natten, og kun ved et tilfælde opdagede jeg ruden, og nåede at tage et billede, inden motivet smeltede bort og forsvandt!

Billedet taler for sig selv: et kors omgivet af (som jeg ser det) engle og ... øverst i højre hjørne er der dannet en profil - et ansigt set fra siden meget lig min søsters, bortset fra den krogede næse, men alligevel ... der er mere mellem himmel og jord og for mig helt sikkert, at der findes energiformer, på andre planer, som vi kender meget lidt til. Jeg blev meget rørt - og glad - for det jeg så den morgen, trods midt i en tilstand af både sorg og chock!

For mig er livet evigt, der findes ingen død i den forstand - kroppen forsvinder, men noget i os, sjælen, lever videre, hvilket jeg ikke er i tvivl om. Min søster troede ikke på den slags, og vi kan kun gisne, men måske ville hun igennem disse iskrystaller fortælle os noget? Det tror jeg!

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.