Personlige farvetegninger

Nøglen til dit åndelige ophav .... 

Er det virkelig rigtigt at en spirituel tegning kan sætte os i forbindelse med vores inderste kerne og vort ophav - akkurat lige som musikken kan? Jeg mener så absolut JA!

Men inden du evt. beslutter dig for at modtage en sådan tegning fra mig, får du måske lyst til SELV at tegne! Sæt dig med et sæt farver foran dig, og et tomt ark papir. 
Gør dig stille og grib spontant den farve, der taler mest til dig - lad farven få liv på papiret - det skal ikke ligne noget - lad blot farven flyde hvorhen den vil. Hvis du lader dig føre stopper hånden af sig selv og griber måske spontant en anden farve, hvor det samme gentager sig. Når du "tegner" med hjertet, vil hjertet fortælle dig når motivet er færdigt. 
Måske opdager du gennem ovenstående proces, at "du kan selv" Cool

Motivet du ser her på siden er kun et eksempel, og har af gode grunde ikke den samme virkning som en personlig tegning lavet specielt af - eller til dig.

Min fremgangsmåde ved Personlige tegninger til andre er følgende:
Jeg tuner ind på den vibration, som er din  inderste udstråling i øjeblikket. For at kunne dette har jeg brug for navn og evt. adresse - eller - at du selv er tilstede!
Med tegningen følger en vejledning. Denne fortæller lidt om hvordan du skal forholde dig til -og får størst udbytte af din personlig tegning.
OBS: Jeg tolker ikke disse tegninger for dig - det er en personlig nøgle ved hvilken du får mulighed for med egne øjne at SE og med hjertet intuitivt fornemme DET, som inderst inde ER dig. En proces jeg oplever er meget vigtigt for os. Vi skal turde se og tro på, at det vi ser og fornemmer er virkelig nok!

Ønsker du både en personlig tegning og en CD eller mp3 fil med indspillet personlig musik da kontakt mig gerne for mere information her

Pris:  Personlig tegning 250 kr + evt. forsendelse 
Pris: Personlig tegning + personlig kanaliseret musik: 450 kr + evt. forsendelse