Tegning kanaliseret personligt til dig

Nøglen til dit åndelige ophav .... 

Er det virkelig rigtigt at en spirituel tegning kan sætte os i forbindelse med vores inderste kerne - vort ophav - akkurat lige som musikken kan? JA!

Inden du evt. beslutter dig for at modtage en tegning fra mig, får du måske lyst til SELV at tegne! Sæt dig med et sæt farver foran dig, og et tomt ark papir. 
Gør dig stille og grib spontant den farve, der taler mest til dig - lad farven få liv på papiret - det skal ikke ligne noget - lad blot farven flyde hvorhen den vil. Hvis du lader dig føre stopper hånden af sig selv og griber måske spontant en anden farve, hvor det samme gentager sig. Når du "tegner" med hjertet, vil hjertet fortælle dig når motivet er færdigt. 

Motivet du ser her på siden er kun et eksempel, og har af gode grunde ikke den samme virkning som en personlig tegning kanaliseret specielt til dig.

Hvordan?
Jeg tuner ind på din vibration og har dertil brug for dit navn og din adresse.
Med tegningen følger en vejledning, som fortæller hvordan du forholder dig til din tegning.

Bemærk: Der følger ingen tolking med d.v.s. det er ikke mig der tolker, men dig alene, da det er din helt personlig nøgle, som kun du er istand til at SE og intuitivt fornemme med dit hjerte. En indre proces som i mine øjne er meget vigtigt, både for forståelsen af os selv, men også, og ikke mindst, for en ægte og sand kontakt til vort åndelige ophav. 

Priser:
Personlig tegning: 350 kr. inkl. moms og forsendelse

Personlig tegning og personlig kanaliseret musik: 650 kr inkl. moms og forsendelse

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik og lyd m.m.