Hvem er jeg

Øjeblikkets Kunst

Siden 1990 og frem til i dag har jeg arbejdet professionelt med børneteater/ dukketeater se www.guldlok.dk. 
Dette arbejde, har været med til at genoplive- og åbne min spirituelle, åndelige side, og gjort muligt at integrere det i det jordiske liv! Jeg er blevet skolet intenst i at lytte intuitivt og at lade mig "føre"; hvilket jeg i dag oplever som en dyb glæde og stor taknemlighed til og for mit liv!


Jeg har gennem dette eventyrlige arbejde lært og erfaret, at evnen til at lytte og handle spontant afhænger af (udover nødvendig og praktisk færdighed) dels omfanget af den TILLID du viser til hvert givent øjeblik, dels størrelsen af din evne til at opfatte og fange dette øjeblik
. Begge er egenskaber som jeg til stadighed arbejder på at forfine, da det er forudsætningen for at kunne kanalisere og improvisere både intuitivt og spontant uden "slinger i valsen" !

I dag spiller jeg så godt som frit på klaveret. Jeg kanalisere og lade mig intuitivt føre af de stemninger og energier der er tilstede i nuet. Jeg oplever der ligger en langt større kraft end den vi umiddelbart kan se bag alt i liv.  De fleste af os fornemmer et eller andet ... og når vi er stille nok også den uendelige kærlige energiform, der gennemstrømmer alt - dig og mig og hele universet....

Jeg står til rådighed og som det redskab jeg er, gør jeg alt hvad jeg kan for, at det kan finde sit udtryk gennem alt jeg foretager mig - også og især gennem klaverets klangunivers, hvilket jeg holder uendelig meget af!

Det er min opfattelse at samme kærlige energiform ligger gemt også i mange andre kunstformer.  At kunne se/høre det, kræver blot vi åbner os og tager imod, når det er til stede!

Jeg tilbyder i dag:

Lymfemusik / udrensning gennem - og aktivering af Lymfesystemet 

Musikalbum både som CD og mp3 lydfil

Personlig kanaliseret Hjertemusik

Foredrag og Klaverkoncert 

Healing gennem Musik og Farver

Personlige tegninger - nøgle til dit åndelige ophav -

Storytelling: Et redskab til selvindsigt 


🙂 Bemærk:
al deltagelse i aktiviteter lagt ind på min hjemmeside - inkl. musik og healing sker på eget ansvar.

 

Copyrigt 2019 - Bodil Lildholdt Rytz - galleri-guldlok.dk - Healing gennem musik