Hvem er jeg

Øjeblikkets Kunst

Siden 1990 og frem til i dag har jeg arbejdet professionelt med børneteater/ dukketeater se www.guldlok.dk. 
Dette arbejde, har været med til at genoplive- og åbne min spirituelle, åndelige side, og gjort muligt at integrere det i det jordiske liv! Jeg er blevet skolet intenst i at lytte intuitivt og at lade mig "føre"; hvilket jeg i dag oplever som en dyb glæde og stor taknemlighed til og for mit liv!


Jeg har gennem dette eventyrlige arbejde lært og erfaret, at evnen til at lytte og handle spontant afhænger af (udover nødvendig og praktisk færdighed) dels omfanget af den TILLID du viser til hvert givent øjeblik, dels størrelsen af din evne til at opfatte og fange dette øjeblik
. Begge egenskaber som jeg fortsat arbejder på at forfine, da det er forudsætningen for at kunne kanalisere og improvisere både intuitivt og spontant uden slinger i valsen!

I dag spiller jeg så godt som frit på klaveret. Jeg kanalisere og lade mig intuitivt føre af de stemninger og energier der er tilstede i nuet. Jeg oplever der ligger en langt større kraft end den vi umiddelbart kan se bag alt i liv.  Vi fornemmer alle et eller andet og når vi er stille nok også den uendelige kærlig energiform, der gennemstrømmer alt - dig og mig og hele universet.

Jeg står til rådighed og som det redskab jeg er, gør jeg alt hvad jeg kan for, at det kan finde sit udtryk gennem alt jeg foretager mig - også og især gennem klaverets klangunivers, hvilket jeg holder uendelig meget af!

Det er min opfattelse at samme kærlige energiform ligger gemt også i mange andre kunstformer.  At kunne se/høre det, kræver blot vi åbner os og tager imod, når det er til stede!

Jeg tilbyder i dag:

Musikalbum både som CD og mp3 lydfil

Lymfemusik (aktivering, udrensning af - og gennem lymfesystemet)

Personlig kanaliseret Healingsmusik

Healingskoncerter 

Healing gennem Musik og Farver

Personlige tegninger - nøgle til dit åndelige ophav -

Storytelling: Et redskab til selvindsigt