Hvem er jeg


Jeg har et længere liv på bagen og skulle jeg remse noget op der har haft mest betydning for den jeg er i dag - kommer jeg på en svær opgave! Jeg har den overbevisning, at ALT vi oplever i livet, stort som småt, har betydning for det menneske vi ER i dag. Som barn så jeg frem til - og glædede mig ovenikøbet - til at blive gammel - da var jeg nemlig helt sikker på, at måtte fremstå som både KLOG og VIS!

I dag kan jeg smile af det og er faldet lidt mere til ro! Erfaringer har vist mig, at lige som man tror at have fundet "de vise sten" viser der sig en - hovsa - ny læringsvej! Mon ikke mange af os kender den proces!

Nu er jeg så med tiden blevet SÅ klog (og viis) , at jeg i dag med sikkerhed véd, at den der magiske "visdom" ikke findes "der ude"  et eller andet mystisk sted, men er tilstede i vores dagligdag HER og NU - også i dette sekund, hvor du læser dette! Den udspringer af og fra dig selv - du har den altid med dig - og du har selv valget hvert eneste øjeblik mellem at lade dig vejlede - eller vildlede - og i skrivende stund føler jeg mig mest vejledt til at gå direkte til sagen og springe et godt stykke frem i tiden og efter 1944 - året jeg kom til verden. 

Øjeblikkets Kunst
Siden 1990 og frem til i dag har jeg arbejdet professionelt med dukketeater og gør det stadigt www.guldlok.dk. Dette arbejde, kan jeg i dag se, har været med til at genopvække- og åbne helt for mine spirituelle, åndelige evner. Jeg er blevet skolet i at lytte intuitivt og at "lade mig føre" - Jeg har lært, at evnen til at lytte og handle spontant afhænger af den tillid du viser (eller mangel på samme:) til øjeblikket og
dets mulighed. Perfekt åbning til at spille og improvisere intuitivt gennem f.eks. mit yndlingsinstrument klaveret!

Healing gennem især musik, men også farver har længe stået mit hjerte nær og begyndelsen af 2017 har været skelsættende. Mine latente musiske og spirituelle evner trængte sig mere og mere på, og tiden nu moden til, at lade en drøm jeg havde for mange år siden, at lade den gå i opfyldelse! En drøm der fortalte mig vigtigheden af, at gøre brug af en medfødt evne udi i kunsten healing gennem musik komponeret direkte gennem klarhørelse og klarfølelse og at lade disse evner komme, ikke blot mig selv, men mine medmennesker til gode! 

Efter at jeg har sagt fuldt ja til dette, kan jeg i dag tilbyde:

Healingskoncert for større eller mindre grupper

Personlig kanaliseret healingsmusik

Healing og farveportaler i kombinationen "musik og farver"

Udover musikken arbejder jeg også, udfra en spirituel vinkel, med:

Personlige farvetegninger "Nøglen til dit åndelige ophav".

Storytelling: "Et redskab til selvindsigt og frigørelse"
 

rytelling